Vinterferie? Her er mobildingsene du bør pakke med deg på tur

Med det rette tilleggsutstyret får du enda mer ut av mobilen.
mobilt tilbehør

Foto: Produsenten

Vinteren kan være både lang og mørk, og i mange tilfeller svært kald. Men den trenger overhode ikke være kjedelig. Med en selfie-stang blir hverken skituren eller en tur i parken kjedelig. Det beste av alt, er at du med PNY Battery trådløse lader, ikke trenger å være redd for å gå tom for batteri når minusgradene tærer på mobilen.

I nettbutikken finner du en rekke duppeditter som kan kaste skygge over den mørkeste vinterdagen. Med det rette tilleggsutstyret får du eller den du er glad i rett og slett enda mer ut av mobilen. 

Her er våre beste anbefalinger:

Trygg mobilbruk i bilen

Det er høytid for å dra til fjells, og med STK Essential Car Pack har du alt som trengs for å få mest mulig ut av mobiltelefonen i bilen på vei opp til hytta.

Den justerbare mini-mobilholderen kan monteres på dashbordet eller frontruten. Armen kan justeres opp til 360 grader og braketten vil holde enheter opptil 90 mm bredde.  

Billaderen er kompatibel med 12/24 V-utganger og har en effekt på 1 Amp. Med kabelen som følger med kan du også spille av musikk fra mobilen via stereoanlegget i bilen.

Oppladbare batteri med opptil 9 timer brukstid.

mobilt tilbehør

PNY Selfie-stang

I 2013 ble ordet selfie kåret til årets nyord av Oxford Dictionaries. Selv om det begynner å bli noen år siden, har selfien fremdeles god vind i seilene. Hvorfor ikke investere i et verktøy som gjør skibildene dine enda morsommere? 

Med en PNY Selfie-stang kan du ta flotte selfies på opptil 1 meters avstand med vidvinkel. Dette er det beste verktøyet for å ta ultimate selvportrett. Den veier kun 169 gram og pakkes sammen til en liten pakke. Enkel å ta med seg enten du er på ferie eller ute på byen med venner. Passer til både Android og Apple-mobiler med Bluetooth.

Selfie-stangen har håndtak med innebygd selvutløser som gjør det ekstra enkelt å fange de morsomme øyeblikkene. 

PNY har oppladbart batteri og kommer med Micro USB.

mobilt tilbehør

Aldri mer tom for batteri

PNY Battery er en lekker liten nødlader, med stor kraft. Laderen har display som gir informasjon om hvor mye som gjenstår før enheten er fulladet, og kan lade andre enheter opptil 6 ganger, før den selv trenger en opplading.

Den er altså perfekt å ha med i ryggsekken uansett om du er i byen eller på fjellet.

I tillegg er den er stilig utformet i aluminium, og du kan velge mellom fargene gull, sølv eller rosegull. Den passer alle Apple, Android og Windows-mobiler.

mobilt tilbehør

Førsteklasses streamingenhet

Kaldt ute, og mer lyst til å sitte inne i sofaen? Google Chromecast Gen 2 er den lille, nette enheten som gjør det superenkelt å strømme filmer fra internett rett inn i TV-en din. Den smarte dingsen lar deg blant annet strømme Netflix, Viaplay, NRK nett-tv, HBO Nordic, Spotify, YouTube, Google Play-filmer og mye annet innhold. Alt sammen styrer du enkelt med mobiltelefonen din, som fungerer som avsender.

Du plugger bare enheten direkte inn i HDMI-inngangen på TV-en, og vipps så du har din egen TV-kanal i hendene med tusenvis av muligheter innen både film, sport, TV og musikk. 
Mobilen kan du bruke samtidig til andre ting uten å avbryte det som spilles av. 

Chromecast støtter Android, iOS, Windows og OS X.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: