Høstens smarteste tilbehør til mobilen

Utstyret som gjør at du får enda mer ut av mobilen din.
mobilt tilbehør

Foto: Produsenten

Høsten er over oss for fullt, og mange av oss har sikkert allerede gått til innkjøp av nye tykke ullplagg. Men hva med mobilen din, kanskje den også trenger en liten høstoppgradering? I nettbutikken finner du masse tilbehør som enten du skal motiveres ut i marka, på joggetur eller som rett og slett bare setter litt musikk på tilværelsen. 

Her er fire av våre favoritter:

Monster Hotshot BT høyttaler

Møt høsten med monsterlyd. SuperStar HotShot er liten trådløs og proppfull av kraft. Den er så liten at den er perfekt å slenge med deg enten du skal en tur i parken eller på sykkeltur. Tross den minimale størrelsen (124 gram), er lydgjengivelsen særdeles god. Høyttaleren kobles enkelt opp mot andre digitale enheter via Bluetooth. 

Dette er absolutt en bærbar oppladbar høyttaler. Den er perfekt å ta med seg på tur, og med den medfølgende kroken kan du enkelt henge den på sekken, jakken eller i beltet.
Hotshot lades enkelt via USB, og spilletiden fullt oppladet er ca. 5 timer.

mobilt tilbehør

Apple AirPods med bluetooth

AirPods trådløse øretelefoner er noe helt for seg selv. De nye ørepluggene kommer nemlig med eget ladeetui, og de kobler seg automatisk til din iPhone når de tas ut av etuiet. Lyden skrus på så snart de sitter på plass i øret. Banebrytende intelligens og enkelhet, og batteritid i 24 timer gjør at du kan nyte fantastisk lyd med dyp bass, time etter time.

Ørepluggene er designet etter formen på ørekanalen, og sitter så godt at du til og med kan dra på joggetur uten at de faller ut. Samtidig er de utviklet for å gi minst mulig tap av lyd.
Du kan også fortsette samtalen selv om du går tom for batteri. Bare legg en av ørepluggene tilbake i ladeboksen. Så kan du fortsette samtalen uten avbrudd. Ørepluggene kan hurtiglades, du får 3 timer ekstra med kun 15 min lading.

mobilt tilbehør

Apple Watch Serie 2

Apple Watch er den perfekte turkameraten, enten du skal en tur på treningssenteret eller bare ønsker å være tilgjengelig i hverdagen. Denne ultratøffe klokken er utstyrt med innebygd pulsmåler og GPS. Den registrerer treningen og full av andre funksjoner som hjelper deg med å holde deg aktiv, motivert og på nett – og den er utviklet for alle former for trening.

Med Apple Watch på armen kan du motta samtaler og SMS lett som bare det. Når venner eller apper har noe å fortelle, prikker klokken deg lett på armen. Urkassen er utformet i anodisert aluminium og klokken har en sort rem i syntetisk gummi. Dette er en gummi som skal tåle mye, som for eksempel varme og kjemiske påvirkninger. 

I tillegg er den vannavstøtende, og har både høyttaler, mikrofon og en batteritid på 18 timer. Takket være den imponerende batteriytelsen kan du bruke den i opptil fire dager før du må lade den på nytt. Klokken har også Retina-skjerm med Force Touch, mens baksiden er laget i kompositt.

mobilt tilbehør

Samsung S-View Cover S7 edge

S-View er et spesialtilpasset deksel til Galaxy S7 edge. Dekselet har et unikt design og er utstyrt med et eget statusvindu hvor du enkelt kan se om hvor mye klokken er, lese meldinger og se hvem som ringer. Samtaler besvarer du ved å stryke fingeren over den lille skjermen når det ringer.

Du trenger ikke åpne etuiet når du skal ta bilder. Kameramodus startes med ett enkelt knappetrykk. Deretter er det bare å ta bilder og filme på nøyaktig samme måte som du pleier selv om etuiet er lukket.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: