Det mest populære tilbehøret til mobilen

Nytt deksel, hodetelefoner eller smartklokke under juletreet? Dette går det mest av i nettbutikken.
Mobilt tilbehør fra nettbutikken

Smartklokker og trådløse øreplugger kan gjøre mobilen til din beste treningspartner. Et deksel vil gjøre mobilen tryggere, men kan også tilby noe mer. En trådløs høyttaler kommer godt med både til hverdag og fest. Hvilket tilbehør er det som vil gjøre din mobilopplevelse bedre?

Dette er mest populært i nettbutikken nå - kanskje finner du noen gode julegavetips?

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Apple-klokka er tilbake i ny versjon – med 70 prosent mer kraft. Det åpner for nye muligheter, slik som å føre en to-veis samtale med Siri. Klokka er kjappere enn før, batteriet varer lenger, og tilkoblingene er både mer strømeffektive og stabile.

Series 3 er flott som en forlengelse av mobilen – med varslinger, musikkspiller og apper. Likevel vil du kanskje mest av alt sette pris på den som en treningskamerat. Klokka har innebygget GPS og pulsmåler, og kan spore aktiviteten din og motivere deg til å gi litt ekstra gjennom dagen. Du kan for øvrig tilpasse den ved å bytte ut «sports»-reimen med mer stilrene klokkereimer i skinn, eller en helt ny treningsreim i stoff.

Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic R770

Samsung Gear S3 Classic skiller seg fra mange andre smartklokker ved å ikke umiddelbart se ut som en smartklokke. Under den klassiske og tidløse touchskjerm-overflaten, bundet til håndleddet med en lær-rem, skjuler deg seg imidlertid revolusjonerende teknologi som kan gjøre hverdagen din enklere.

Blant funksjonene finner du innebygget GPS, alltid-på-display, Super AMOLED-fargeskjerm, barometer, altimeter, 4GB minne, samt nok batterikapasitet til å holde det hele gående gjennom flere dager uten lading. Klokken fungerer med alle nyere Android-mobiler, samt iPhone via Gear S3-appen. Og den er selvfølgelig vanntett.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Samsung Gear Fit 2 Pro

Vil du ha et enda mer rendyrket treningsarmbånd, bør du se på Gear Fit 2 Pro. Denne har fortsatt de mest essensielle smartklokke-funksjonene. Men mest av alt er denne laget for å gi deg mest mulig ut av treningen – med sporing av alt fra puls og posisjon, til trapper, svømmetak og kaloriforbruk.

Også Gear Fit 2 Pro har innebygget GPS og lagringsplass til musikken din, så du kan fokusere på treningen med mobilen liggende trygt hjemme.

MovieMask

Moviemask GO

Når du tar på deg en MovieMask, er det som å tre inn i kinosalen – selv om filmen spilles av på mobilen. Takket være spesialutviklet optikk, kan du med en MovieMask på hodet oppleve videoinnhold som spilles av på mobilskjermen din på en måte som minner om å se film i en kinosal.

Det er studenter fra NTNU i Trondheim som står bak fenomenet, som sikrer deg den beste filmopplevelsen du kan få med mobilen. Både MovieMask Premium og MovieMask GO (en enklere, håndholdt versjon) er utrolig enkle i bruk og passer til folk i alle aldre. Det er den perfekten julegave til strømmeglade familiemedlemmer!

Apple AirPods

Apple AirPods

Apple har bygget ryktet sitt på at det de lager «bare virker», og sånn er det også med AirPods. Ta dem ut av ladeetuiet sitt, og så kobler de seg automatisk til iPhonen din. Sett dem i øret, så starter lyden.

AirPods ser ut som de er lett å miste. Men de er laget etter formen på ørekanalen, og sitter godt nok til at du fint kan bruke dem ute, eller til og med dra på joggetur. At de sitter godt inni øret, gjør også at det er lite tap av lyd. Batterilevetiden på 24 timer gjør at du kan nyte god lyd med dyp bass hele dagen, og du får 3 timer ekstra med kun 15 minutter lading.

JBL T450

JBL t450 BT

Når du først har et headsett som låter bra - og har såpass imponerende bass som JBL T450 kan by på - er det ekstra viktig at du kan gå gjennom en hel dag uten at du går tom for strøm.

Med en batterilevetid på 11 timer, er det fritt fram for å snakke lenge i telefonen og høre på favorittspillelistene, uten å plages av utladede batterier. Og med trådløs bluetooth-teknologi og suveren komfort, kommer heller ikke ledninger eller ubehag i veien. Og når du ikke lytter, folder du enkelt hodetelefonene sammen til en mindre størrelse.

PNY Battery Curve

PNY Powerbank

Denne nokså rimelige nødladeren har kapasitet på romslige 5200 mAh. Den fungerer med de fleste smarttelefoner, og gir opptil fire oppladinger, avhengig av modell, før den selv må innom stikkontakten.

Laderen kommer i flere farger, og har en batterinivåindikator som gjør det lett å se når det er på tide med påfyll

Deksel med lommebok eller LED-display

Deksler med LED display eller lommebok

Et deksel skal selvsagt beskytte mobilen, men mange tilfører også langt mer.

Du har for eksempel varianter i ekte skinn, som både er mobildeksel og lekker lommebok. Andre varianter fungerer som stand, så du kan sette opp mobilen når du vil se på Netflix eller YouTube. Eller du kan velge et deksel med LED-lamper som viser klokka eller lyser opp med varsler.

Populært på Online.no nå: