Er du og mobilen din klar for lysere tider?

Med det rette tilleggsutstyret får du enda mer ut av mobilen.
mobilt tilbehør

Foto: Produsenten

Er det ikke deilig når snøen begynner å smelte og dagene sakte men sikkert blir lengre? Nå som vi endelig har stilt klokka til sommertid, er det kanskje på tide å klargjøre mobilen for en ny sesong. Enten du trenger hjelp til å holde styr på nøklene dine eller god lyd på øre under treningsøkten har vi det du trenger av utstyr til mobilen i nettbutikken. Med det rette tilleggsutstyret for du nemlig enda mer ut av mobilen din.

Her er våre beste anbefalinger:

Vannavstøtende bærbar høyttaler

JBL Flip 3 er en oppgradert versjon av Flip, og forbedringene er imponerende. Den trådløse høyttaleren er blitt sprutsikker, og batteritiden er enda bedre og lover deg opptil hele ti timer avspilling. Har integrert mikrofon med støyredusering, egner seg derfor også godt som konferansehøyttalere. Du kobler enkelt til høyttaleren via Bluetooth, og styrer den med en app. Lading skjer ved bruk av USB-kabelen som følger med.

JBL Flip 3 får skryt for både bass og mellomtoner som fungerer bra for flere sjangre. Så ta med deg dine musikkfavoritter og sørg for at stemningen når nye høyder!

mobilt tilbehør

Luksuriøse hodetelefoner

Er du ute etter et par hodetelefoner som oser av eksklusivitet, er Harman Soho Wireless perfekte for deg. Luksuriøst materialvalg som rustfritt stål og lekre detaljer i skinn, gjør at hodetelefonene skiller seg ut i mengden.

Lyden er det heller ingenting å si på. Harman Soho har god lyd og forsterket bass som gjør at musikken blir mer engasjerende og spennende. Bluetooth tilkoblingen med NFC gir deg enkel kontroll og perfekt lyd. 

Hodetelefonene er meget kompakte når de foldes sammen, og har oppladbare batterier med opptil 9 timer brukstid.

mobilt tilbehør

Aldri mer bortgjemte nøkler

Nå er det endelig slutt på å lete etter nøkler og andre ting som stadig forsvinner. Med Chipolo Plus BT sporingsbrikke kan du nemlig spore opp tapte ting via en egen app på mobilen din. Sporingsbrikken gir fra seg en høy melodi på hele 100 desibel, når den blir sporet. 

Har du nøklene, men lurer på hvor mobilen er, rister du bare brikken for å finne mobilen. Mobilen vil da sette i gang å ringe selv om den er satt på lydløs. Hvis sporingsbrikken er utenfor Bluetooth-rekkevidde, kan du bruke Last Known Location for å se hvor den sist ble sett på kartet,

Fest Chipolo-brikken på nøkkelknippe eller andre ting du er redd for å miste, og spor dem opp med mobilen dersom du skulle være så uheldig å miste dem.

mobilt tilbehør

Lekker og avansert smartklokke

Apple Watch er den perfekte turkameraten, enten du skal en tur på treningssenteret eller bare ønsker å være tilgjengelig i hverdagen. Denne tøffe klokken i rustfritt stål er utstyrt med pulsmåler, akselerasjonsmåler og gyroskop. Den registrerer treningen og aktiviteten din og oppfordrer deg til å leve sunt. 

Med Apple Watch på armen kan du motta samtaler og SMS lett som bare det. Når venner eller apper har noe å fortelle, prikker klokken deg lett på armen. Urkassen er utformet i anodisert aluminium og klokken har en sort rem i syntetisk gummi. Dette er en gummi som skal tåle mye, som for eksempel varme og kjemiske påvirkninger. 

I tillegg er den vannavstøtende, og har både høyttaler, mikrofon og en batteritid på 18 timer. Takket være den imponerende batteriytelsen kan du bruke den i opptil fire dager før du må lade den på nytt. Klokken har også Retina-skjerm med Force Touch, mens baksiden er laget i kompositt.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: