Ta vare på mobilen din - beskytt den med høstens lekreste deksel

Tar du vare på mobilen holder den seg fin i mange år fremover.
mobildeksel

Foto: Produsenten

Ikke bare er det kult å se på, men et deksel beskytter også mobilen din slik at den holder seg strøken mye lenger. Uansett hvilken smarttelefon du har, er finnes det et hav av forskjellige deksler der ute i alle regnbuens farger, mønster og design. Velg mellom silikon, skinn, plast eller siste skrik på motefronten, nemlig marmor.

Her er seks av våre favoritter. Du finner flere deksler i nettbutikken.

Goo.ey Case iPhone 7

Dette er uten tvil det ultimate dekselet for deg som ønsker å ta bedre selfies og videoer, eller som rett og slett bruker mye tid på tjenester som Facetime og Skype. Dekselet er nemlig laget slik at det fester seg på speil og glass eller andre helt glatte overflater.

Ved hjelp av sugeevne fester Goo.ey seg slik at du enkelt kan slippe hendene og ta en selfie, sminke deg eller lage videoer osv. Siden dekselet suger seg fast til underlaget ser det ut som et helt vanlig deksel.

Goo.ey kommer i mange spennende farger og med forskjellige motiv utviklet av designere fra hele verden. Alle dekslene kan festes til glassflater som vinduer og speil.
Passer iphone 6/6s/7

mobilt tilbehør

Samsung Neon Flip Galaxy A3 og A5

Samsung Neon Flip er et elegant flipp-deksel som gir mobilen din god beskyttelse mot daglig slitasje uten at den gjør mobilen nevneverdig større eller klumpete. Mobilskjermen vekkes til live hver gang dekslet åpnes og slukkes når det lukkes.

Det som er helt spesielt med dette dekslet er at det har en orange neon-kant som lyser opp når det kommer innkomne samtaler, meldinger eller alarmen slås på. Det gjør at du lett ser når det er aktivitet på mobilen din, selv om lyden er av.

Neon Flip er et originaldeksel fra Samsung spesialtilpasset Galaxy A5 og A3

mobilt tilbehør

Huawei Smart View cover

Dette originale Huawei-dekselet beskytter mobilen din mot alt i fra støv og riper til mindre skader.
Smart View er et slankt og elegant deksel i helt unik design med nøyaktige utskjæringer slik at du får tilgang til alle porter. Det er utformet i syntetisk skinn og stilig stoffbelegg, og har et praktisk, gjennomsiktig visningsvindu viser viktig informasjon, slik som tid, dato eller tapte anrop.

Du åpner forsiden av dekselet for å aktivere mobilen, og lukker den for å sette mobilen tilbake i dvalemodus.

Spesialtilpasset Huawei P10 og Huawei Mate 9 Pro.

mobilt tilbehør

iDeal Fashion til iPhone

Trendy og stilfullt deksel til iPhone fra iDeal of Sweden. Dekselet kommer i flere spennende farger og design. Den harde plasten gjør det enkelt å klikke dekselet på plass, samtidig som det gir god beskyttelse for mobilens kanter og bakside.

iDeal er et perfekt deksel for deg som elsker å kombinere kunst med mote samtidig vil beskytte mobiltelefonen din. En magnet på innsiden av dekselet gjør den kompatibel til magnetiske holdere, som for eksempel i bilen.

mobilt tilbehør

Silikondeksel til iPhone 7

Dette moderne og slitesterke silikondekselet er designet for å passe iPhone 7 som hånd i hanske. Dekselet har et enkelt design hvor både volumknappene og dvale/vekke-knappen følger formen på mobilen perfekt. 

Det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet gir god beskyttelse, og den silkemyke silikonen på utsiden gir deg et behagelig grep. Rett og slett en enkel og rimelig måte å beskytte mobilen din på.

mobilt tilbehør

Dbramante1928 Lynge Galaxy S7 edge

Liker du skinn og lær, er dette mobildekselet perfekt for deg. Dbramante1928 Wallet er håndlaget dansk design i 100 prosent lær. Den stilige lommeboken er spesialtilpasset Samsung Galaxy S7 edge. 

Den har god funksjonalitet, er tettsittende med en sikker passform. I tillegg til å gi god beskyttelse, er det god plass til flere bankkort. Og selv med lommeboken lukket fungerer høyttalerne på telefonen perfekt.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: