Er du og mobilen din klar for lysere tider?

Med det rette tilleggsutstyret får du enda mer ut av mobilen.
mobilt tilbehør

Foto: Produsenten

Er det ikke deilig nå som solen endelig begynner å varme og dagene sakte men sikkert blir stadig lengre? Med vår i luften og sommeren i sikte, er det kanskje på tide å klargjøre mobilen for en ny sesong. Enten du trenger hjelp til å holde styr på nøklene dine eller god lyd på øre under treningsøkten har vi det du trenger av utstyr til mobilen i nettbutikken. Med det rette tilleggsutstyret for du nemlig enda mer ut av mobilen din.

Her er våre beste anbefalinger:

Høyttaler med førsteklasses design

Harman Kardon Esquire Mini trådløs høyttaler byr på fleksibel bærbarhet og eleganse. Er du på jakt etter en liten og hendig Bluetooth-høyttaler i eksklusivt design, er denne perfekt for deg. Høyttaleren har fire mikrofoner, støy- og ekkoreduksjon i tillegg fanges lyden opp i 360°. 

I tillegg er den utstyrt med et innebygd, oppladbart Li-ion batteri som gir deg opptil 8 timer musikkavspilling. Du kan strømme musikk fra en hvilken som helst Bluetooth-kompatibel enhet over til Esquire Mini. 

Dessuten er denne lille hendige høyttaleren perfekt som et konferansesystem hvis du plutselig skulle få bruk for det.

mobilt tilbehør

Luksuriøse hodetelefoner

Er du ute etter et par hodetelefoner som oser av eksklusivitet, er Harman Soho Wireless perfekte for deg. Luksuriøst materialvalg som rustfritt stål og lekre detaljer i skinn, gjør at hodetelefonene skiller seg ut i mengden.

Lyden er det heller ingenting å si på. Harman Soho har god lyd og forsterket bass som gjør at musikken blir mer engasjerende og spennende. Bluetooth tilkoblingen med NFC gir deg enkel kontroll og perfekt lyd. 

Hodetelefonene er meget kompakte når de foldes sammen, og har oppladbare batterier med opptil 9 timer brukstid.

mobilt tilbehør

Aldri mer bortgjemte nøkler

Nå er det endelig slutt på å lete etter nøkler og andre ting som stadig forsvinner. Med Chipolo Plus BT sporingsbrikke kan du nemlig spore opp tapte ting via en egen app på mobilen din. Sporingsbrikken gir fra seg en høy melodi på hele 100 desibel, når den blir sporet. 

Har du nøklene, men lurer på hvor mobilen er, rister du bare brikken for å finne mobilen. Mobilen vil da sette i gang å ringe selv om den er satt på lydløs. Hvis sporingsbrikken er utenfor Bluetooth-rekkevidde, kan du bruke Last Known Location for å se hvor den sist ble sett på kartet,

Fest Chipolo-brikken på nøkkelknippe eller andre ting du er redd for å miste, og spor dem opp med mobilen dersom du skulle være så uheldig å miste dem.

mobilt tilbehør

Lekker og avansert smartklokke

Apple Watch er den perfekte turkameraten, enten du skal en tur på treningssenteret eller bare ønsker å være tilgjengelig i hverdagen. Denne tøffe klokken i rustfritt stål er utstyrt med pulsmåler, akselerasjonsmåler og akselerometer. Den registrerer treningen og aktiviteten din og oppfordrer deg til å leve sunt. 

Med Apple Watch på armen kan du motta samtaler og SMS lett som bare det. Når venner eller apper har noe å fortelle, prikker klokken deg lett på armen. Urkassen er utformet i anodisert aluminium og klokken har en sort rem i syntetisk gummi. Dette er en gummi som skal tåle mye, som for eksempel varme og kjemiske påvirkninger. 

I tillegg er den sprutsikker, og har både høyttaler, mikrofon og en batteritid på 18 timer. Takket være den imponerende batteriytelsen kan du bruke den i opptil fire dager før du må lade den på nytt. Klokken har også Retina-skjerm med Force Touch, mens baksiden er laget i kompositt.

mobilt tilbehør

Populært på Online.no nå: