• Swap forsikrer barnas mobiler

Denne gjengen bekymrer seg ikke for knust skjerm

Inkludert skjermforsikring var bare én av fordelene Linda fikk da hun kjøpte nye mobiler til hele familien.
Blid familie på seks

Hele familien Gjendem Rønning har mobiler med SWAP-avtale. Bilde: Privat.

I familien Gjendem Rønning blir mobilene brukt til absolutt alt fra familielogistikk til underholdning. Med en familie på fem er det viktig å finne en smart løsning å løse familiens mobilbehov på, både med tanke på kostnader og alt som kan skje i en aktiv hverdag.

- Dagens mobiltelefoner er jo avanserte og kostbare datamaskiner. Det kan fort bli dyrt med en knust skjerm. Barna på 12 og 14 bryr seg ikke alltid om det, de bruker mobilen som leketøy. Med skjermforsikring kan mor sove litt bedre om natten, sier Linda Gjendem Rønning fra Fræna.

Da hun skulle kjøpe nye mobiler til barna dro hun til Rosebysenteret i Molde. En prat med Åsmund i Telenorbutikken endte med at hun handlet mobiler med SWAP-avtaler til hele familien.

- Det var flere fordeler i tillegg til den inkluderte skjermforsikringen. Det er for eksempel veldig oversiktlig at alle har abonnement på samme sted. Da er det enklere å ha kontroll på kostnadene, sier hun.

Splitter ny mobil hvert år med SWAP

I tillegg er Rønning opptatt av å alltid ha den nyeste teknologien. Mobilen er nemlig et veldig viktig arbeidsverktøy for Rønning, som driver et eget spa i Molde. Da passer en SWAP-avtale perfekt, for nå kan hun enkelt bytte mobil hvert år.

- De siste årene har mobilene blitt så gode at nettbrettet nesten ikke brukes. Alt på jobben kan jeg manøvrere med mobilen. Timebestillinger, varebestillinger, oppdateringer i nettbutikken – alt gjøres med mobilen, sier hun.

- Ting må funke. Jeg har ikke tid til å vente på treg software eller at noe henger. Med SWAP-avtalen kan jeg nå enkelt bytte til en splitter ny mobil hvert eneste år, sier Linda Gjendem Rønning. 

Populært på Online.no nå: