• Mange mobiler å velge med SWAP

De mest populære mobilene du kan kjøpe akkurat nå

Nye mobiltelefoner gir stadig flere muligheter. Se vår mobilguide!
Mange mobiler å velge med SWAP

Lyst på ny mobil? Da er det ingen grunn til å vente.

Nyere mobiler får ikke bare bedre kameraer, klarere skjermer og raskere prosessorer – de oppdateres også for de siste nettverksstandardene, slik at de kan utnytte alle mulighetene i mobilnettet.

Dermed kan du for eksempel overføre mobildata mye raskere enn på eldre modeller, slik at du kan strømme film og fotball i toppkvalitet på de store, flotte skjermene – uten at det hakker. Og du får 4G Tale og WiFi Tale, som betyr bedre dekning og talekvalitet. For å nevne noe.

Med SWAP-avtalen fra Telenor får du mobilen i hånda med en gang, men betaler først med et fast, månedlig beløp. Og ettersom du etter et år kan bytte den inn i en ny toppmodell, sikrer du deg i samme slengen også neste års toppmodell.

Her har du en liten oversikt som kan hjelpe deg med å treffe blink:

iPhone 8 / iPhone 8 Plus

Vi har testet iPhone 8

Apple har med iPhone 8 og «storebror» iPhone 8 Plus levert mobiler som er kjappere og bedre på alle plan – spesielt når det kommer til kameraet.

Denne gangen er både forside og bakside dekket av glass, men til gjengjeld tåler det enda mer juling enn før. I tillegg tåler mobilene selvsagt vann og støv, samt at de nå kan lades trådløst.

iPhone 8 Plus er valget for deg som er ekstra glad i å ta bilder. Med to hovedkameraer kan du zoome inn uten å miste bildekvalitet, samt ta imponerende portrettbilder med dybdeeffekt.

Samsung Galaxy S8 / Galaxy S8 Edge

Samsung Galaxy S8

Samsung startet arbeidet med vårens store flaggskip-mobiler, Galaxy S8 og S8+, allerede for mange år siden. Men først nå er teknologien på et nivå der den matcher visjonen: De har mer eller mindre fullstendig fjernet rammene rundt skjermen.

Her holder du ikke en mobil så mye som du holder en skjerm – og i levende live, når den lyser opp, er den faktisk enda større og mer slående enn du kan få inntrykk av på bilder.

Mens skjermen stjeler showet, har mobilen også fått et smartere kamera, en iris-skanner med bedre sikkerhet, smarte funksjoner for multitasking og arbeid i delt skjerm – og faktisk mulighet for å koble til mus, tastatur og storskjerm for å bruke den som pc.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 kan minne veldig om S8/S8+, men er enda en liten størrelse større, både i direkte og i overført betydning.

Den avlange skjermen på 6,3 tommer dekker så å si hele fremsiden av mobilen, og er laget for multitasking med delt skjerm. Den er også, selvsagt, laget for å brukes med den integrerte S-pennen. Pennen er det som gjør en Note til en Note.

Denne er bedre enn noensinne, og gir virkelig merverdi – enten du vil bruke den til å skrible et kjapt notat på låseskjermen, eller til å styre mer avanserte funksjoner.

Note 8 skiller seg også fra S8/S8+ ved å ha et nytt «Dual lens»-kamera, altså i praksis to hovedkameraer, slik du også finner på blant annet iPhone 7 Plus.

Mobilen er påkostet både inn- og utvendig, med knallgod ytselse og gode byggematerialer, og både selve enheten og pennen tåler vann.

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Det følger visse forventninger når du kaller noe for «Premium». Men er det en mobil som kan bære den merkelappen uten å skjemmes, er det Xperia XZ Premium, den nye toppmobilen fra Sony, i salg fra sommeren 2017.

Skjermen er kanskje den beste du finner i noen mobiltelefon, med 4K-oppløsning og HDR. Den er også ekstremt kjapp, og har et kamera med innbygget bufferminne og flere unike funksjoner – slik som muligheten til å ta opp ekstrem saktefilm, for første gang i en mobiltelefon.

HTC U11

HTC U11

HTC har skiftet litt stil. Metallkonstruksjonen er droppet til fordel for slitesterkt glass, og U11 har en speilblank bakside som nesten synes å skifte farge i ulikt lys.

Innvendig er maskineriet fra øverste hylle. Mobilen er kjapp, og kameraet er det første vi har sett som kan matche Samsung S7 og S8 i lav belysning. For å ta bilder kan du bare skvise sidekantene på mobilen, og det er overraskende praktisk.

Denne er også veldig god på lyd – både fra de innebygde stereo-høyttalerne og i headset. Det skal sies: Hodetelefon-utgangen er borte, akkurat som på siste iPhone. Til gjengjeld får du både med adapter, og noen gode ørepropper som ikke trenger den, men som går rett i USB-C-utgangen.

iPhone SE

iPhone SE

I en verden der stadig flere mobiler bare blir større og større, er det fortsatt mange som setter pris på at mobilene er enkle å bruke med én hånd.

Derfor har Apple lansert iPhone SE, som av utseende minner om iPhone 5s – men der all innmaten er like kraftig og moderne som iPhone 6s.

Telefonen har også en sylskarp retina-skjerm og et kamera med 12 megapiksler som sikrer like detaljrike stillbilder som med iPhone 6s – samt opptak i 4K-kvalitet.

Huawei P10

Huawei P10

Dette er den nye flaggskipmodellen fra Huawei, og her holdes det ikke tilbake på noe. Den slanke og lekre mobilen kommer i gull, sølv og svart – og har en herdet skjerm med den nye Gorilla Glass 5-teknologien.

Takket være samarbeidet med Leica har du mulighet til å ta slående bilder med mobilens kameraer, enten det er foran eller bak – og avanserte brukere kan stille inn ISO, lukkertid og blender, samtidig som en optisk bildestabilisator sikrer skarpe bilder.

Er du mye på farta, kan du også glede deg over Super Charge-teknologien, som gir deg 30 prosent batterilevetid etter bare ti minutter lading. Samtidig vil et fulladet batteri gi deg mer enn nok frihet til å bruke mobilen som du vil.

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro

Også dette er en topp modell fra Huawei, med svært bra kamerafunksjoner takket være blant annet to Leica-linser som gir krystallklare bilder med naturtro farger.

Mate 9 Pro er imidlertid fysisk større enn P10, noe som gir rom til en større skjerm og optisk zoom på kameraet – som har to objektiver.

Dette er en god mobil over hele fjøla. Er du på utkikk etter en påkostet toppmodell fra noen andre enn Apple eller Samsung, kan Huawei Mate 9 Pro være mobilen du leter etter.

SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Ved innbytte slettes utestående beløp opptil 12 mnd. Det er ingen binding på mobilabonnement. Se vilkår på telenor.no/swap.

Populært på Online.no nå: