Vinner Norge, vinner du

Sank premier i sofakroken. Hver norske alpinmedalje under VM betyr 1GB ekstra data til deg.
Mann kjører alpint

Hvis våre alpinister tar medalje får du ekstra data å surfe for. Foto: Getty

Alpin-VM i St. Moritz går av stabelen 6. til 19.februar. Det betyr dobbel spenning for deg som nyter mesterskapet på skjerm med en god kopp kakao mellom hendene. All medaljefangst gir nemlig ekstra data å surfe for til deg som har aktivert Mitt Telenor.

Last ned Mitt Telenor. Det kan lønne seg

Med Mitt Telenor kan du gå rett til medaljeseremonien og vente på premien din. Når alpinheltene våre tar medalje for Norge under alpin-VM, får nemlig du som Telenorkunde en egen datapremie. Nærmere bestemt 1GB for hver medalje. I denne premieutdelingen er alle medaljer like mye verd. Tre bronser gir 3GB, akkurat som tre gull gir  3GB. Last ned Mitt Telenor-appen nå, så krysser vi fingrene for at du kan hente ut mange datagaver i løpet av VM.

Mitt telenor logo app

Datapremien din vil være tilgjengelig for aktivering fra den første medaljen er vunnet og ut februar.

Vinner Norge, vinner du

Slik aktiverer du enkelt de ekstra gigabytene du får hvis Norge tar medaljer: 1. Velg abonnement du ønsker å aktivere din datapakke på. 2. Scroll ned og trykk på ikonet for Tjenester. 3. Klikk deg videre inn på Vinner Norge, vinner du!

Vinn din drømmemobil

I VM-bakken er det kun våre utvalgte damer og herrer som påvirker resultatet. I denne quizen derimot, er det deg og din kunnskap som avgjør.

Alle som svarer riktig på spørsmålene er med i trekningen av en valgfri mobil opptil 8000,- kroner. Ikke dumt å lyse opp vinteren med en flunkende ny mobil, er det vel?

Konkurransen avsluttes 19. februar, så sørg for å delta i tide.

Populært på Online.no nå: