Slik får du orden på bildene dine

Med denne appen er det superenkelt å dele dem med andre.
Del bilder med Album

Album er en ny funksjon i Min Sky som åpner for en ny måte å dele fine opplevelser på. Inviter de du er glad til å ta del i ditt album – og la de bidra med egne bilder, videoer og kommentarer om du ønsker det. 

Slik fungerer Album

Enten du har vært på romantisk tur til Paris eller på familieferie på hytta, har du garantert knipset en del bilder av dagene dine. 

Noe deler du kanskje på Facebook, eller kanskje du til og med har tagget #familiebilder eller #romantikk på instagram. Men kanskje har du lyst til å dele bildene fra ferien med bare noen få? 

Det kan du gjøre enkelt med Album i Min Sky. Her er det nemlig du som inviterer venner eller familie til å se dine bilder. Dere kan også skape et album sammen, ved at flere laster opp bilder og videoer til det samme albumet. 

Å dele bilder med Album er superenkelt, og tar bare et par sekunder (avhengig av hvor mange bilder som skal lastes opp). 

 • Åpne Min Sky-appen på mobilen eller nettbrettet
 • Klikk på "Lag ditt Album”
 • Velg bilder du ønsker å legge til ditt Album
 • Velg en tittel til ditt Album
 • Del Albumet med dine venner og familie ved å klikke på "Del" knappen

Alle som er kunder hos Telenor, har mulighet for å laste ned Min Sky. Min Sky er tilgjengelig både på mobil, nettbrett og pc/Mac, slik at du lett kan dele minnene med andre – hvor og når du vil!

Nyttig å vite

Album Min Sky

Det er mange måter å dele et album på. Du kan sende en lenke som SMS, som e-post eller du kan dele den via Facebook, Twitter, Viber eller andre apper du har installert på mobilen. 

Ønsker du å slette et album? Velg Albumet, "swipe" til venstre og velg "slett".

Hvis du mottar et album fra noen du kjenner og ønsker å lagre bildene, gjør du slik:  

 • Velg Albumet
 • "Swipe" til høyre 
 • Velg "lagre"

Tips: Du kan også lage et Album til eget bruk og organisering av bilder.

Trygt og privat

Bilder og opplevelser er viktig for oss, og vi ønsker å ta vare på dem uten at de blir allemannseie. Når du lager et album med bilder som du ønsker å beskytte litt ekstra, kan du velge å låse det med et passord. 

 • Velg Albumet
 • "Swipe" til høyre 
 • Trykk på hengelåsen
 • Tast inn ønsket passord

Du må selv sende passordet til dem albumet deles med. De du deler passordet med får tilgang til albumet ditt. Passord kan fjernes fra et "låst" Album ved å velge "lås opp".

Ta i bruk Min Sky

Min Sky app logo

Har du ennå ikke begynt å bruke Min Sky? 

Deretter må du registrere deg som ny bruker. Det gjør du slik:

Last ned appen -> åpne appen og registrer ny bruker. Skriv inn mobilnummer og e-postadresse.

Velg om alle gamle bilder skal lastes opp, eller om du vil gjøre det manuelt. Huk også av om dette skal gjøres med mobilnett eller kun ved hjelp av WiFi -> trykk på Start å bruke Min Sky

… og der kan du begynne å bruke appen! Å registrere og bruke appen tar bare et minutt eller to.

Populært på Online.no nå: