Derfor bør du skaffe deg et ekstra SIM-kort

For bare 29 kroner ekstra kan du surfe på iPaden med mobilabonnementet ditt.
Data-SIM

Med et ekstra SIM-kort til iPaden, kan du surfe på flere devicer samtidig. Foto: Telenor.

Stadig flere bruker nettbrett i tillegg til mobil når de er på farten. Da er det ideelt å ha muligheten til å surfe uavhengig av tilgang på trådløst nettverk. Et ekstra SIM-kort, et såkalt Data-SIM, gjør det mulig å koble flere enheter opp mot samme datapott. Du beholder abonnementet ditt, men kan bruke den inkluderte datamengden fra begge enhetene. 

Her er 3 gode grunner til å bruke Data-SIM:


1) Surf samtidig som du snakker

Skal du på hytta? Eller jobbreise? Da er det greit å kunne surfe med nettbrettet i tillegg til mobilen. Slik slipper du å avslutte det du holder på med når noen ringer. Du trenger heller ikke ta telefonen vekk fra øret dersom samtalen krever at du sjekker noe på nettet mens du prater.

2) Surf på stor skjerm

Selv om mobiltelefonene stadig blir større, er de ikke helt i nettbrettklassen ennå. Og bare innrøm det - det kan bli slitsomt å stirre på den lille skjermen i lang tid. Med Data-SIM kan du surfe med en stor skjerm – perfekt for lange e-poster og videoklipp.

3) Flere brukere – full kontroll

Lange reiser kan være slitsomt for hele familien, og en iPad kan være god adspredelse for flere. Med Data-SIM kan du la barna eller partneren surfe på nettbrettet i bilen eller på hytta, uten at du mister kontroll over forbruket. Varslinger for databruk kommer til begge SIM-kort.

Frihet med nok data

Alle som har mobilabonnement U18, Yng eller FRIHET får Data-SIM for kun 29 kroner ekstra i måneden. Sørg imidlertid for å ha nok data slik at du kan bruke både mobilen og iPaden til hva du vil. Trenger du i perioder mer data enn det som er inkludert i abonnementet, kan du enkelt bestille mer i en av våre datapakker.        

Populært på Online.no nå: