Alt du trenger å vite om mobilabonnementene fra Telenor

U11, U18, Telenor Yng og Frihet – skreddersydd med mer inkludert.
Telenor-abonnement for hele familien!

U11, U18, Yng og Frihet – det er navnene på Telenors mobilabonnementer, skreddersydd ulike aldersgrupper og behov.

Alle abonnementene bidrar til bonusdata, som gir alle medlemmer ekstra data på deling – hver måned.

Full oversikt over tilbudene finner du på Telenor.no:

Mobilabonnement å vokse i

Fra første mobil, gjennom student- og etableringsfasen, og gjennom det voksne livet er det noen fordeler som alltid er der – uansett mobilabonnement:

I bunn ligger alltid den svært gode Telenor-dekningen, samt fri fart på Norges kjappeste mobilnett.

Uansett hvilket Telenor-abonnement du har, kan du også glede deg over Data Rollover (som lar deg spare opp ubrukt mobildata), ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky, bruk uten ekstra kostnader i hele EU/EØS, og mulighet til å kjøpe ny mobil med SWAP ... for å nevne noe.

U18, Telenor Yng og Frihet kommer samtidig i mange varianter, for ulike situasjoner og behov. Minstemann har muligens nok boltreplass med U18 300 MB, mens de voksne – for jobb og underholdning, hjemme og på reise – kan trenge opp mot Frihet 60 GB.

Frihet – for de voksne

Bruker du stort sett mobilen til å ringe? Eller surfer du deg gjennom 60 GB data i inn- og utland på en måned? Frihet-abonnementene strekker seg fra 500 MB til 60 GB inkludert data.

Ingen abonnementer selges lenger med bindingstid, det vil si at du kan bytte opp og ned i størrelse etter behov. Du kan enkelt se og endre abonnementet ditt i Mitt Telenor-appen.

Telenor Yng – for deg mellom 18 og 28

Yng er bare for deg mellom 18 og 28 – laget for en hverdag som er utenkelig uten mobilen. Her følger det med flere helt unike fordeler:

  • Music Freedom: Strøm musikk uten å bruke inkludert data. Gjelder strømming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Med andre ord trenger du ikke bekymre deg over å spille noe du ikke har lagret offline – og fyller dermed heller ikke opp mobilen med spillelistene. Og: Det blir slutt på å spørre etter WiFi-passordet på fest.
  • Data Switch: Ringer du mer enn et par ganger om dagen? Hvis ikke, bare bytt bort fri tale mot 1 GB ekstra data. Du får fortsatt 60 samtaler inkludert hver måned, og utover det koster en samtale 1 krone. Switch enkelt i Mitt Telenor, inntil én gang i måneden.
  • SWAP Pluss: På studentøkonomi vil du ikke betale ned en mobil du ikke får brukt – fordi den er mistet eller knust. Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også SWAP Plussforsikring. Mister eller ødelegger du mobilen, bare melder du det inn på nettet – og får tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.
  • Mer Data: Bruker du opp den inkluderte dataen din  - i tillegg til det som eventuelt er «rullet over» eller fått gjennom Familiebonus – har du mulighet til å kjøpe to forskjellige datapakker:
  • - Samme datamengde som du har inkludert i abonnementet – til halv pris! Denne dataen har du Data Rollover på.
    - 1 GB-datapakke for 49 kr. Denne varer ut neste kalendermåned.

Yng-abonnementene går fra 2 til 12 GB – eller 13 om du Switcher.

U18 – for barn og unge

UNG er blitt til U18. Også for barn og unge må vi ta hensyn til at stadig mer skjer på nett, og derfor har også flere av disse abonnementene fått mer inkludert data.

Nå er det også blitt flere varianter å velge mellom: U18 får du fra 300 MB, til 1, 2, 4 eller 8 GB inkludert data.

Samtidig er alle fordeler fra UNG fortsatt med i U18 – inkludert sikker bruk og datakontroll. Du har full kontroll og oversikt i Mitt Telenor-appen.

U11 - for de aller yngste barna

U11 er abonnementet som er spesialtilpasset de under 11 år, og er et perfekt alternativ til kontantkort. De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med.

U11 har fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, i tillegg til 100 MB inkludert. Abonnementet passer derfor for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, for eksempel til å kjøpe en bussbillett eller ringe hjem. Men du kan også enkelt gi mer data – for eksempel som ukelønn? – med Familiebonus.

U11 gir de yngste i familien en trygg mobilhverdag, og foreldrene får full kontroll på mobilkostnadene – og en trygghet i at barnet alltid kan ringe de når de har behov for det.

  • Med U11 får du automatisk med Datakontroll Norge og Sikker Bruk
  • Inkludert mengde gjelder bruk i Norge og innen EU/EØS. Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Dette gjelder alle abonnementer

Har du riktig abonnement?

Vi bruker stadig mer mobildata. Ta en fot i bakken og se om du har et abonnement som passer behovene dine.

Full oversikt over tilbudene våre finner du på Telenor.no: